Jajka faszerowane tuńczykiem
Na dzisiejszą kolację mam dla Was Kochani propozycję - jajka faszerowane tuńczykiem z odrobiną chrzanu. Smakują wyśmienicie dlatego polecam z czystym sercem :)
- 6 jajek ugotowanych na twardo
- puszka tuńczyka w sosie własnym
- czubata łyżka majonezu
- łyżeczka chrzanu
- sól
- pieprz
- koperek
Jajka obieramy i przekrawamy wzdłuż na pół, i wyjmujemy żółtka. Odsączamy i rozdrabniamy tuńczyka. Żółtka ucieramy z majonezem, dodajemy chrzan i tuńczyka, doprawiamy solą i pieprzem. Farszem napełniamy jajka, posypujemy koperkiem.
Bardzo lubię faszerowane jajka, dodaję identycznie składniki :*
OdpowiedzUsuńPyszne nadzienie -:)
OdpowiedzUsuńBardzo bardzo lubię!
OdpowiedzUsuńBardzo fajna pasta! Wypróbuję na pewno!:-)
OdpowiedzUsuń