Keto kebab w domowym wydaniu
Polecam Wam dzisiaj niskowęglowodanowy, domowy, przepyszny kebab. Z ulubionymi warzywami, mięsem, sosem, przyprawami i ziołami będzie spełnieniem twoich "kebabowych" oczekiwań. Przepis znalazłam u Ona wciąż gotuje.
- 2 jajka
- 30g startego parmezanu
- 50 g mąki migdałowej
- sól
- zioła
- 1/2 łyżeczki pdp
Na blaszce wyłożonej papierem do pieczenia rozkładamy łyżką ciasto formując płaski, okrągły placek. Pieczemy w 160 stopniach przez 15 minut. Następnie kroimy na pół i w każdej połówce nożem wycinamy kieszonkę do której wkładamy ulubione składniki wlewając sos. Sos zrobiłam najprostszy - jogurt, majonez czosnek, koperek, sól i pieprz. Jako wkładkę dodałam pierś z kurczaka usmażoną z ulubionymi przyprawami i ziołami, sałatę, ogórek kiszony i pomidor.
Komentarze
Prześlij komentarz
Pozostaw po sobie ślad :) Napisz co o tym sądzisz :) Będę bardzo wdzięczna :)