Soczysta pierś z kurczaka - keto przepis
Pierś z kurczaka z żółtym serem owinięta plastrami boczku to
danie obiadowe, niskowęglowodanowe, zgodne z dietą keto, bardzo smaczne i
aromatyczne. Pierś z kurczaka jest soczysta i delikatna, a boczek chrupiący i
wyrazisty w smaku. Ser żółty dodaje dania kremowości i słodyczy. Danie można
przygotować z dowolnym serem żółtym. Pierś z kurczaka z serem i owinięta w
plaster boczku to proste i szybkie w przygotowaniu danie, które zachwyci
każdego.
Na jedną porcję:
- pojedyncza pierś z kurczaka
- dwa plastry sera cheddar
- 3 plastry wędzonego boczku
Pierś natrzeć solą pieprzem i ulubionymi ziołami. Owinąć serem i następnie boczkiem. Piec w piekarniku 30 minut w 180 stopniach. Podawać z ulubionymi dodatkami.
Komentarze
Prześlij komentarz
Pozostaw po sobie ślad :) Napisz co o tym sądzisz :) Będę bardzo wdzięczna :)