Orzechowa kawa "kuloodporna"
Pogoda za oknem coraz ładniejsza, ale niestety bywa złudna. Słońce tak pięknie wdziera się przez szyby do domu, ale po wyjściu przeszywa nas zimny wiatr. Ciekawa jestem, czy macie tak jak ja - po powrocie do domu chce mi się czegoś cudnie rozgrzewającego. Jedną z moich ulubionych rozgrzewających kaw jest ta w wersji orzechowej. Przygotowanie szybkie, a satysfakcja gwarantowana. Polecam - nie tylko tym na Keto :)
Potrzebujemy:
- świeżo zaparzona kawa 200 ml
- 1 łyżka masła klarowanego
- 1 łyżka masła orzechowego
- cynamon
- blender
Do świeżo zaparzonej kawy dodajemy masło klarowane i masło orzechowe, blendujemy do połączenia. Posypujemy cynamonem.
Komentarze
Prześlij komentarz
Pozostaw po sobie ślad :) Napisz co o tym sądzisz :) Będę bardzo wdzięczna :)