Domowa pasta do chleba z wątróbki

  Uwielbiamy domowe pasty na chleb - wszelkiej maści :) Dziś chcę Wam przedstawić jedną z nich - smakowitą pastę z wątróbki. Moje dzieci stronią od wątróbki, jednak w takiej formie przyjmują bez mrugnięcia okiem.


  • 500 g wątróbki
  • 150 g cebuli
  • 4 jajka
  • 1 czubata łyżka majonezu
  • sól i pieprz
Jajka gotujemy na twardo, studzimy i obieramy. Wątróbkę smażymy na oleju, dodajemy drobno pokrojoną cebulę, dusimy 10 minut. Po tym czasie studzimy i mielimy dodając jajka. Mieszamy dokładnie z majonezem i doprawiamy solą i pieprzem. Przekładamy do słoików i przechowujemy w lodówce.

1 komentarz:

Pozostaw po sobie ślad :) Napisz co o tym sądzisz :) Będę bardzo wdzięczna :)

Copyright © 2016 Sunflower - w wolnej chwili... , Blogger