Faszerowane ogórki

  Wspaniała orzeźwiająca przekąska, można nią uraczyć gości. Zielony ogórek kroimy w grube plastry (ok 3 cm) i łyżeczką wydrążamy miąższ do połowy. Twaróg chudy rozgnieść widelcem z jogurtem naturalnym, dodać drobno pokrojone paluszki surimi, pieprz, sól i ulubione zioła. Pastą napełniamy ogórki, dekorujemy koperkiem i startym imbirem. Polecam :)


3 komentarze:

  1. Prosta, lekka i zdrowa przekąska! Zapraszam na chilicake.blogspot.com ;)

    OdpowiedzUsuń
  2. super przepis. Przygotowywalam cos podobnego:)pozdrawiam i zapraszam na zdrowo-dietetycznie.bloog.pl

    OdpowiedzUsuń

Pozostaw po sobie ślad :) Napisz co o tym sądzisz :) Będę bardzo wdzięczna :)

Copyright © 2016 Sunflower - w wolnej chwili... , Blogger